Assortimentsuitbreidingen 

Met ingang van oktober '16 is het assortiment van Vlaar verder uitgebreid. Tevens kunt u nu onze nieuwe catalogus in pdf doorbladeren en of uw voordeel doen met de de sterk afgeprijsde uitloopsoorten.

Lees hieronder meer.

Mondriaan en Eco-Mondriaan 

Ons assortiment van vierkante enveloppen is uitgebreid met de Mondriaan en Eco-Mondriaan: vierkante enveloppen met luxe kruissnit, zonder binnendruk.

De Mondriaan enveloppen worden gemaakt uit ons extra witte 120 grams FSC enveloppenbank.

De Eco-Mondriaan specificaties worden vervaardigd uit ons 120 grams TCF crème FSC enveloppenbank. Bekijk de Mondriaan

Eco-Vermeer 

Naast de witte Vermeer enveloppen, welke zich kenmerken met de luxe kruissnit zonder binnendruk, voeren wij nu alle 5 specificaties ook uit in 90 grams TCF crème FSC: de Eco-Vermeer

Eco-Mozart Digi 

Gezien het succes van onze Mozart Digi enveloppen zijn deze digitaal geschikte enveloppen nu ook beschikbaar in ons 90 grams TCF crème FSC enveloppenbank, voorzien van een oker binnendruk:

de Eco-Mozart Digi.

Brievenbusdoosjes 

Ons assortiment van de verpakkingsenveloppen is uitgebreid met de brievenbusdoosjes: makkelijk tot doosje vouwbaar middels één insteekklep en sluitklep met hecht- en tearstrip.

De doosjes zijn verkrijgbaar in 4 formaten, met maximaal een hoogte van 25 mm. en zijn gemaakt van 450 grams beplakt grijsbord.

Standaard verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver, zwart en rood. Indien gewenst maken wij de doosjes in elke door u gewenste kleur. Bekijk de brievenbusdoosjes

Uitbreiding assortiment papier en karton 

Ons voorraadassortiment extra wit DCP Watteau Luxe huisstijlpapier en -karton is nog weer verder uitgebreid. Zie het assortimentsoverzicht DCP papier en karton

Uitloopsoorten 

Naast uitbreidingen van ons assortiment zijn er ook een aantal specificaties die wij als voorraad product laten uitlopen. U kunt deze bekijken op de hieronder vermelde prijslijst. De uitloopsoorten zijn ook te vinden en te bestellen in onze webshop. De vermelde netto prijzen van alle uitloopsoorten zijn zeer scherp en de enveloppen worden verkocht zolang de voorraad strekt.

Prijslijst uitloopsoorten

Prijslijst uitloopsoorten

Het totale assortiment van Vlaar bekijken ? 

Webshop Vlaar

Bekijk ons volledige assortiment online in onze webshop.

Catalogus Vlaar

Blader door onze nieuwe catalogus

Modellen zien ? 

Vraag GRATIS modellen aan. Wij sturen u dan snel de monsters of modellen van de producten en productlijnen die u wenst toe.

Vraag model aan