Enveloppen specialist 

Vlaar Enveloppen: producent en groothandel van enveloppen en papier. Een betrouwbare partner waar u op kunt bouwen. Vlaar Enveloppen is in 1926 begonnen als papiergroothandel P. Vlaar & Zonen. In de zestiger jaren werd door de oudste zoon gestart met het produceren van enveloppen. Gelijktijdig startte ook Joost Vlaar, vanuit zijn zelfstandig na de oorlog opgerichte bedrijf Vlaar Groningen. In 1972 nam Joost Vlaar het gehele bedrijf onder zijn hoede.

In de loop der jaren is het bedrijf flink gemoderniseerd en uitgebreid om de naam als kwaliteitsleverancier van enveloppen verder te verstevigen. In 2004 is het bedrijf Keiren te Venlo door Vlaar overgenomen en staat de groep van Vlaar met recht bekend als de beste specialist in enveloppen.

 

Bekijk ook onze bedrijfsfilm.

Productie en drukken in eigen beheer 

Wij produceren en drukken enveloppen in eigen beheer en kunnen daardoor niet alleen snel uit voorraad leveren, maar ook iedere gewenste envelop produceren en snel bedrukken. De mogelijkheden zijn legio: gekleurde enveloppen, enveloppen met speciale vensters en kleppen; of enveloppen van speciaal papier, in ieder gewenst formaat en type bedrukking, Vlaar maakt het waar.

Enveloppen en papier uit voorraad 

Wilt u wenskaartenveloppen, zoekt u speciale verzendenveloppen of eenvoudige kartonnen enveloppen? Wij helpen u graag. U heeft keuze uit meer dan 500 specificaties. Voor al onze enveloppen gebruiken wij papier van de hoogste kwaliteit. Voor alle merklijnen en huisstijllijnen levert Vlaar bijpassend huisstijlpapier en karton.

Ook sterk in speciale verpakkingsenveloppen 

Ons zusterbedrijf Keiren special mail solutions is een unieke specialist in verpakkings enveloppen, bijzondere kartonnen enveloppen, bordrug enveloppen, monsterzakken als ook brievenbusdoosjes. Daarnaast vult Keiren de productiemogelijkheden van Vlaar goed aan met haar drukpersen voor plano offset.

Hofleverancier van de grafische markt én partner voor grote aantallen 

Ons brede en veelzijdige assortiment en het feit dat we zelf enveloppen produceren en bedrukken, maakt ons hofleverancier van de grafische markt. Een betrouwbare partner voor drukkers en grafische ontwerpers. Als enveloppenproducent leveren wij tevens grote aantallen enveloppen, direct of op afroep, aan grootgebruikers en direct mail specialisten. Zeer flexibel en voor verassend concurrerende prijzen.

Service op maat 

Als familiebedrijf levert Vlaar niet alleen enveloppen van topkwaliteit maar biedt Vlaar Enveloppen u ook maatwerk in service. Als klant heeft u uw vaste contactpersoon en relatiebeheerder; zij zijn echte enveloppenspecialisten die uw processen kennen en uw wensen begrijpen. U bent daarmee verzekerd van een snelle en goede service. Vanuit onze vestigingen in Groningen en Krommenie opereren twee verkoopteams. Zo is er altijd verkoopondersteuning bij u in de buurt.

Kennismaken met Vlaar? 

Neem contact op