Verpakkings enveloppen 

Vlaar levert een brede keuze verpakkings enveloppen op werkdagen binnen 24 uuruit voorraad.

Nieuw ! 

Brievenbusdoosjes:

Makkelijk tot doosje vouwbaar middels één insteekklep en sluitklep met hecht- en tearstrip. De doosjes zijn verkrijgbaar in 4 formaten, met maximaal een hoogte van 25 mm. en zijn gemaakt van 450 grams beplakt grijsbord. Standaard op voorraad in de kleuren wit, zilver, zwart en rood per formaat.

Indien gewenst maken wij de doosjes in elke door u gewenste kleur.

 

Monsterzakken uitgevoerd in het beste kraftpapier in wit (Albino) of creme (Jumbo en Mammouth) en voorzien van drySeal met afdekstrip als ook zonder klep.

 

Bordrug enveloppen uitgevoerd in het beste kraftpapier en karton, in wit met witte bordrug (Albino) of creme met grijze bordrug (Jumbo).

 

Rino kartonnen enveloppen in akte formaat en vierkant, vervaardigd uit 350 grams wit gedekt karton.

 

Varaan security enveloppen specifiek geschikt voor het veilig verzenden van bijvoorbeeld vertrouwelijke rapporten en verslagen. De Varaan enveloppen worden vervaardigd uit praktisch onscheurbaar papier. Unieke pluspunten van de Varaan zijn de 100% opaciteit ( geen doorzicht ) en het perfect te bedrukken oppervlak.

De Varaan wordt uitgevoerd in akte snit en als de handige harmonika enveloppen, met een aan de inhoud uitvouwbare zijsoufflé en V-bodem.

 

Booklop® Verpakkings enveloppen met extra rillijnen die zich aanpassen aan de inhoud.

Gemaakt van 450 grams witgedekt grijsbord karton en voorzien van een speciale tearstrip.

 

Boxlop® Verpakkings enveloppen met een speciale bodem waardoor de envelop tot doos gevormd wordt. Gemaakt van 350 grams witgedekt grijsbord en voorzien van een speciale tearstrip.

 

Luchtkussen enveloppen, sluiting zelfklevend met afdekstrip

U kunt bij Vlaar ook terecht voor al uw speciale wensen van verpakkings enveloppen op aanmaak.

Webshop Vlaar

Bekijk het volledige assortiment verpakkings enveloppen online in onze webshop.

Wilt u graag modellen ontvangen?  

Hieronder vindt u een selectie van ons assortiment. Klik op de gewenste envelop om deze toe te voegen aan uw modelaanvraag.

Verpakkingsenveloppen op maat? 

Keiren special mail solutions vervult al uw wensen op gebied van speciale verpakkings enveloppen. Kijk op www.keiren.nl voor inspiratie!

Neem contact op